vrijdag 23 januari 2015

Instagram Tag


Onlangs kwam ik voorbij deze Instagram tag op Lauresque. En omdat mijn liefde voor Instagram blijft groeien, besloot ik 'm ook in te vullen. Lees verder voor de vragen!


Wat is je allerlaatste geplaatste foto op Instagram?


Ik maakte gisteren mijn laatste examen. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar journalistiek. Ik hoop echt dat ik binnenkort goede resultaten mag verwachten...


Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?


Haha, toevallig had ik deze foto ook genomen toen ik moest studeren voor mijn januari examens. Ik had toen mijn smartphone gekregen voor kerst geloof ik, en dit was dus mijn eerste Instagram foto :)


Wat is de allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?


Niet dat ik zo een fan ben van mijn gezicht, maar als ik toch moet kiezen, is het deze. Gewoon voor het heerlijke gevoel dat er achter zit. Ik weet nog dat het toen lekker warm was buiten en ik een vrije dag van school had. Ik hou van zo'n dagen :)


Van welke Instagram foto krijg jij ter plekke heimwee?


Ik ga elk jaar al op zomervakantie naar Oostenrijk. Het is voor mij een beetje een tweede thuis geworden. Ik moet - echt waar - zeker één keer per jaar de bergen zien.


Wat is het àllerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?Er zijn veel lekkere dingen, maar mijn all-time favorite blijft toch wel pasta. Een tijdje geleden plaatste ik deze op mijn blog en ik vind hem echt heeriljk! (klik hier voor het recept)


Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?


Dit kleedje konden jullie een paar weken terug, winnen op mijn blog. Waarschijnlijk vandaar de likes, hoewel je het niet moest liken om kans te maken. Een andere verklaring kan zijn, dat foto's van mij in een kleedje zeldzaam zijn, haha.

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van je huisdier?
Ik en Musti zijn echt beste vriendjes (haha, dat klinkt zo belachelijk). Musti is een kat en speelt dus erg graag. Als ze haar actief voelt gaat ze dus zo achter de deur zitten, mega schattig!

Welke fotobewerkingsapp (of instagramfilter) gebruikte jij het meest?


Geen idee waarom, maar vaak X-PRO, ik vind hem gewoon mooi :)

Wat is de leukste quote die je in 2014 hebt gepost?
Ik ben niet echt een type die vaak quotes post, maar dit is wel eentje waar ik echt achter sta.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Wow, totaal geen idee. Ik gebruik hashtags het meest onder foto's waarin ik een artikel promoot. En meestal zal dat dan afhangen van het artikel zelf.
Zo, dat waren mijn antwoorden. Neem gerust deze tag over en als je 'm doet, zet je linkje hier dan in de comments. Ik zou graag jullie antwoorden lezen!

Q: Wat vinden jullie de leukste foto?

3 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan!

  Kus,
  www.shoeaholicandmore.com

  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel en prachtig jurkje! Mooie blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!