Mijn blog
A Life Loungeis een lifestyleblog. Wat houdt dat in? Wel, ik schrijf over alle aspecten van het leven. Gezondheid, voeding, sporten, fashion en nog véél meer. 

Ik ben gestart met bloggen in 2012. Ik hield van schrijven (nu nog steeds), en besloot er iets mee te doen. Zelf schuimde ik af en toe al wat blogs af. Ik las graag over van alles en nog wat. Ik schreef vaak een paar artikels voor de fun. Mijn droom was en is nog steeds om te werken bij een lifestyle tijdschrift. 

Toen kwam ik op het idee zelf een blog te maken. Ik vond het eerst zelfs best wel eng. Want ik kende niet echt iemand in mijn omgeving die hetzelfde deed. Ik googelde er wat over. En zo is in 2012 mijn blog ontstaan. 

Ik vind het in de eerste plaats erg interessant om te schrijven. Zo leer ik ook gaande weg meer en meer bij. Mijn kennis over gezondheid en voeding is enorm gegroeid. Mijn kledingstijl heb ik kunnen aanpassen en is geëvolueerd in een stijl die volledig bij mij past.
Ik wil mensen met mijn blog helpen met het uitzoeken van hun eigen stijl. Een levensstijl die bij hun past. Zodat het gewone leven net dat ietsje aangenamer wordt. Ik wil hun helpen met het ontdekken van nieuwe dingen en genieten van het leven.Wil je meer weten over mij? Neem eens een kijkje op de pagina 'Over mij'