dinsdag 3 februari 2015

Bloggermeeting Antwerpen

Foto door Elodie


Hoi lieverds, wie mij volgt op Instagram heeft hier al een paar foto's van voorbij zien komen. Zondag ging ik naar Antwerpen om mijn medebloggers te ontmoeten. Hier volgt een verslag!Bloggers aanwezig

De meeting werd geregeld door de Facebookgroep Bloggerscafé. Blog jij ook en wil jij ook graag aanwezig zijn op een volgende meeting? Neem dan snel eens een kijkje!

Ines van INSINS  |  Natasja van Eyes Painted Black  |  Claudia van Vintagirie  |  Merel van CRVY  |  Melissa van The Mind Of An Exchange  |  Fobe van Little Bibsy  |  Jennifer van Empty The Fridge  |  Elodie van C'est qui la fille  |  Karen van Dressing In Labels


Op naar AntwerpenIk ging met de trein naar Antwerpen aangezien we toch in het station afspraken. Ik was ongeveer een uurtje onderweg.


Lunchen bij The Chocolate Box


Foto door Elodie


Foto door Ines

We hadden afgesproken om 12:00 uur, dus het was al meteen tijd om te lunchen! We namen de tram van aan het station naar The Chocolate Box in de Wijngaardstraat. The Chocolate Box is een gezellige tearoom waar je kan lunchen, ontbijten en zoals de naam zegt, ook iets zoets eten.Kijk toch hoe schattig die tafeltjes zijn. Ik nam een gewone croque uit het vuistje, maar hij was heerlijk!


Één van de eigenaressen was zo vriendelijke om van de groep een foto te nemen.

Foto door Elodie


En dit was het resultaat!


Visitekaartjes uitwisselen!
Wandeling langs de kaai - voetgangerstunnel

Foto door Ines
Foto door Ines
Foto door Fobe

Nadat onze buikjes gevuld waren, gingen we even het mooie Antwerpen ontdekken. Ik was hier nog nooit geweest, maar de kaai is zo mooi! Spot je mij op de laatste foto?

Foto door Elodie


Foto door Ines
Foto door Melissa

We gingen met de oude roltrappen naar beneden om door de voetgangerstunnel te wandelen, de ideale plaats om mooie foto's te maken. Eentje drinken in The School Of Life


Foto door  Elodie
Foto door Elodie
Na dat wandelen hadden we allemaal zin om iets lekker warm te drinken (het was zooo koud!). We kwamen voorbij dit gezellige plaatsje.


Foto door Elodie
Herken je mijn handen? Haha. En natuurlijk nam ik een warme chocomelk, aangezien ik geen koffie lust.


Foto door Elodie


Cupcakes van MoMade


Normaal hadden we een afspraak bij MoMade, maar de eigenares had zich vergist van datum. Jammer, maar we kregen wel wat cupcakes mee.

Foto door Ines

Wow, wat lijk ik hier wit op! Anyway, hier staan we voor het winkeltje te wachten. Het is er best klein binnen, dus leek het ons beter om buiten te wachten op onze cupcakes.


Foto door Ines
Foto door Ines
Foto door Ines
Foto door Elodie

Foto door Ines


Foto door Ines
Dit waren onze cupcakes! We kregen mini variantjes mee. Wat zagen ze er heerlijk uit! Dat is trouwens mijn fancy Acer smartphone, haha.Dit was de mijne. Een vanille cupcake met framboosjes er in. Ik moet zeggen, meestal ben ik niet voor die suikerige dingen op de cupcake en eet ik liever het cakeje zelf. Maar deze keer vond ik de frosting op de cupcake héérlijk!


Foto door Elodie
Dit gebeurt er dus als je een hoop bloggers voor heerlijke cupcakes zet, haha. We zaten hier trouwens op de trappen in de stadsfeestzaal aangezien de MoMade winkel zo klein was (#hangbloggers).


Foto door Melissa


Nog even een groepsfoto!

Dat was alweer het einde van onze dag. Ik wil nog even iedereen bedanken voor de leuke ontmoeting. Ik heb enorm leuke mensen leren kennen, en ik kijk al uit naar de volgende keer!

Special thanks aan Melissa en Ines voor het organiseren.


Q: Ben jij al eens op de kaai en in de voetgangerstunnel geweest?8 opmerkingen:

 1. Ooh, zag er superleuk uit! Wat een mooie foto's en heerlijke cupcakes zeg! Ik ben al op de kaai en in de voetgangerstunnel geweest! Heel mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe leuk, ik wist niet dat er in België ook soms zulke meetings doorgingen! (heb onmiddellijk eens gekeken op die groep haha) Leuke foto's en fijn om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk verslag! Ik vond het echt leuk om je te ontmoeten, de rest ook natuurlijk ;-)

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Neen, in de voetgangerstunnel ben ik nog nooit geweest. Hoop er de volgende keer bij te zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je te ontmoeten :D En leuke post, tot de volgende! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super fijn en wij hebben dat met liefde gedaan! Toffe post Silke. Ik moest echt glimlachen bij het lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De foto's zijn zo onwijs leuk geworden zeg! Echt zo leuk om je verslagje te lezen. Ik word er weer helemaal blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuk verslag! De foto's stralen zoveel gezelligheid uit! Lekker gezellig om samen iets te gaan eten en drinken! Echt leuk! En de voetgangerstunnel, ja die ken ik! Ik ben daar ook al eens naar toe geweest om foto's te nemen, hihi! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!